عمل‏ آوری مکانیزة کاه با اوره و مقایسة آن با شیوه رایج عمل‏آوری کاه در کشور

محمد یونسی الموتی؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ مجتبی زاهدی فر

دوره 9، شماره 1 ، خرداد 1387، ، صفحه 141-154

چکیده
  ارزش غذایی کاه غلات می‌تواند با عمل‏آوری و با استفاده از اوره به عنوان منبع آمونیاک افزایش یابد.  عمل‌آوری مرسوم کاه غلات با اوره در کشور روشی پرهزینه، مشکل، و زمان‌بر است.  کاربرد ماشین برای تسهیل یا حذف برخی از این عملیات ضروری است.  هدف این تحقیق عمل‌آوری کاه گندم به روش مکانیزه و مقایسة ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آن ...  بیشتر